شنبه ۵ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۹

به مناسبت روز کارمند

سوء تغذیه درکارمندان جدی است.

عکس

دکترمجتبی خادم مسئول کمیته تغذیه هیات پزشکی ورزشی استان سمنان به مناسبت روز کارمند به سوالات خبرگزاری ایرنا در مورد تغذیه پاسخ داد.

دکتر خادم به سوالات ذیل به خبرگزاری ایرنا اینگونه پاسخ داد:

  • کارمندان از لحاظ تغدیه در ساعات کاری در معرض چه آسیب هایی هستند؟

با توجه به اینکه امروزه معضل سوء تغذیه در بین کارکنان بیش از پیش به چشم می خورد و لزوم طراحی برنامه های مداخلاتی با هدف کنترل سوء تغذیه بیشتر از گذشته احساس می شود و از

انجایی که اغلب کارکنان معمولا نیمی از زمان فعالیت روزانه خود را در محل کار سپری می کنند، می بایست یک تا دو وعده غذایی خود را در همان محل کار صرف کنند. بنابراین اهمیت تنظیم برنامه

غذایی صحیح در این سطح و همچنین ارائه برنامه های مداخلاتی مشخص می شود. چرا که می توان گفت با تغذیه سالم و روش صحیح آن برای کارکنان میتوان در جهت بهبود شیوه زندگی انان و

ارتقای آنها در محیط کاری و همچنین پیشگیری و کنترل عوامل خطر ساز بیماریهای غیرواگیر (شامل بیماری قلبی و عروقی، انواع سرطان ها، دیابت و چاقی) بیش از سطح کنونی بهره گرفت.

  • کاهش کیفیت جسمی و تغذیه ای کارمندان در سلامت عمومی جامعه چه تاثیری دارد؟

۱.       کاهش سطح آگاهی، نگرش و عملکردهای کارکنان

۲.       افزایش متوسط شاخص توده بدنی در کارکنان مبتلا به اضافه وزن و چاقی و کاهش راندمان کاری

۳.       کاهش کارایی کارمندان در جهت پیشبرد هرچه بیشتر کارهای روزمره و پاسخگویی به مراجعه کنندگان

۴.       کاهش روابط و ارتباط کارکنان با ارباب رجوع ها

۵.       نداشتن توان و انرژی لازم در جهت پیشبرد موارد مربوط به فعالیت های اداری

۶.       از دست دادن انگیزه و تمایلات کاری کارکنان که خود زمینه ای برای نارضایتی ارباب رجوع ها فراهم می کند.

که تمام موارد ذکر شده فوق عاملی است که در سلامت عمومی جامعه و افراد جامعه موثر واقع می شود.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.