پنجشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۴

خواص حیرت‌انگیز پوست کیوی ؛

کیوی

تمام قسمت‌های کیوی قابل‌خوردن است، حتی پوست قهوه‌ای و کرک‌دار آن. اما نکته‌ای در مورد پوست انواع کیوی وجود دارد. کیوی تقریباً ۶۰ نوع دارد که بافت پوستشان گوناگون است و همهٔ آنها نیز قابل خوردن‌اند. اما معمول‌ترین انواعی که خورده می‌شوند، کیوی‌های سبز و کیوی‌های طلایی‌اند. اگر کیوی زرد را با پوست آن بخورید محتوای ویتامین E آن ۳۲ درصد بیشتر خواهد بود. ضمناً ویتامین E سیستم ایمنی را تقویت می‌کند و به بدن در مبارزه با عفونت کمک می‌کند. اگر سابقهٔ سنگ کلیه دارید از خوردن پوست کیوی صرف‌نظر کنید. زیرا پوست کیوی اگزالات زیادی دارد که احتمال تشکیل سنگ کلیه را در افرادی که مستعد هستند افزایش می‌دهد.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.