سه‌شنبه ۵ آبان ۱۴۰۵ - ۰۰:۱۳

دکتر یونس قوام‌لاله:

ورزشکاران با اهدای خون، به همنوعان خود زندگی بخشیدند

قوام

رئیس هیئت پزشکی ورزشی آذربایجان شرقی، با تأکید بر مسئولیت اجتماعی جامعه ورزش، اهدای خون را جلوه‌ای ارزشمند از انسان‌دوستی، ایثار و همدلی دانست.

به گزارش روابط عمومی هیئت پزشکی ورزشی استان آذربایجان شرقی، دکتر یونس قوام‌لاله، رئیس هیئت پزشکی ورزشی استان آذربایجان شرقی، با اشاره به برگزاری پویش «نذر خون، اهدای زندگی» اظهار کرد: ورزشکاران استان بار دیگر ثابت کردند که قهرمانی تنها به کسب مدال و ایستادن بر سکوی افتخار محدود نمی‌شود؛ گاهی بزرگ‌ترین قهرمانی، بخشیدن قطره‌ای از خون برای تداوم تپش قلب انسانی دیگر است.

ورزشکاران با اهدای خون، به همنوعان خود زندگی بخشیدند

وی افزود: اهدای خون، فراتر از یک اقدام خیرخواهانه، تجلی والای نوع‌دوستی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی است؛ چراکه هر واحد خون اهدایی می‌تواند چراغ امید را در دل بیماری روشن نگه دارد و فرصتی دوباره برای زندگی به انسانی نیازمند ببخشد. حضور جامعه ورزش در چنین پویش‌هایی، نشان‌دهنده روح پهلوانی و باور عمیق ورزشکاران به ارزش والای نجات جان انسان‌هاست.

ورزشکاران با اهدای خون، به همنوعان خود زندگی بخشیدند

این پویش با همکاری اداره‌کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی، هیئت پزشکی ورزشی استان و سازمان انتقال خون، روز دوشنبه در محل پایگاه قهرمانی ورزشی استان، واقع در اداره‌کل ورزش و جوانان در منظریه تبریز برگزار شد. در این برنامه، مدیرکل و معاونان اداره‌کل ورزش و جوانان استان و جمعی از اعضای جامعه ورزش با حضور در پایگاه اهدای خون، در اقدامی انسان‌دوستانه مشارکت کردند.

رئیس هیئت پزشکی ورزشی آذربایجان شرقی در پایان، ضمن قدردانی از مشارکت مسئولان و ورزشکاران در این حرکت ارزشمند، ابراز امیدواری کرد که فرهنگ اهدای خون به‌عنوان نمادی از پهلوانی، همدلی و پاسداشت کرامت انسانی، بیش از پیش در جامعه گسترش یابد؛ چراکه شاید برای اهداکننده، اهدای خون دقایقی از زمان باشد، اما برای بیماری چشم‌انتظار، می‌تواند به معنای بازگشت امید و ادامه زندگی باشد.

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.