شنبه ۱۴ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۱

مزایای ریختن شیر در چای

نتایج یک مطالعه نشان می abcdدهد ریختن شیر در چای می abcdتواند از لک شدن دندان abcdها جلوگیری کند.

به گزارش سایت هیات پزشکی ورزشی استان از هلث، نتایج این مطالعه که توسط محققان دانشگاه آلبرتا در کانادا انجام شد، نشان می‌دهد یک پروتئین موجود در شیر از لک شدن دندان‌ها پیشگیری می‌کند و تأثیر آن از خمیر دندان‌های سفید‌کننده نیز بهتر است.
برای بسیاری از افراد یک فنجان چای، بدون شیر معنی ندارد؛ اکنون این مطالعه نشان می‌دهد که افزودن شیر به چای از لک شدن دندان‌ها پیشگیری می‌کند.
محققان متوجه شدند تأثیر چای و شیر از خمیردندان‌های سفید‌کننده دندان نیز بیشتر و به اندازه برخی محصولات سفید‌کننده مفید است.
دکتر آوا چو از دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آلبرتا می‌گوید: اکنون ما متوجه شدیم که افزودن شیر به چای توانایی این نوشیدنی برای لک کردن دندان‌ها را کاهش می‌دهد.