به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پزشکی ورزشی ایران، این کارگاه از ساعت 9 تا 11 صبح روز سه شنبه 3 دی ماه در سالن جلسات کمیته ملی المپیک با شرکت 20 نفر از سرپرستان و سرمربیان آقا و خانم از فدراسیونهای تکواندو، شنا، تیر و کمان، قایقرانی و... برگزار شد.
در این کارگاه دو ساعته، مباحث مرتبط با اصول کلی تغذیه ورزشی و نیز تغذیه قبل، حین و ریکاوری ارائه شد و در پایان مربیان و سرمربیان پرسشهای خود را مطرح کرده و پاسخ گرفتند.
همچنین مربیان توضیحات تکمیلی در خصوص منوی غذایی و عرضه غذای مناسب به ورزشکاران نیز به آنها ارائه شد.
ارسال نظر