در خانه ماندن در دوران همه گیری ویروس کرونا می تواند برای هر فردی چالش برانگیز باشد و باعث افزایش اضطراب و در نتیجه رعایت نکردن الگوی غذایی سالم شود. اما با اندکی برنامه ریزی می توان به داشتن انتخاب های غذایی سالم تر، بهبود خلق و خو و تقویت سیستم ایمنی کمک کرد.
- مصرف مرکبات و فلفل دلمه ای به عنوان منبع خوبی از ویتامین ث، باعث تقویت سیستم ایمنی می شود.
- می توان به غذا سوپ یا سالاد، ادویه هایی مانند زنجبیل، سیر، زردچوبه و فلفل اضافه کرد.
- مصرف غذاهای غنی از روی (زینک) مانند گوشت، جگر و زرده تخم مرغ به مبارزه با ویروس ها کمک می کند.
- استرس می تواند باعث کاهش ذخایر منیزیم شود. منابع غذایی غنی از منیزیم شامل حبوبات، آجیل ها، دانه ها، سبزیجات برگ سبز و غلات سبوس دار، به افزایش آرامش و تقویت سیستم ایمنی کمک می کند.
- ماهی های روغنی مانند ماهی سالمون حاوی اسیدهای چرب امگا-3 و از عوامل کمک کننده به کاهش استرس هستند.
- توصیه می شود از محصولات غذایی پروبیوتیک و تخمیر شده مانند کفیر در برنامه غذایی استفاده شود.
- افزایش مصرف آنتی اکسیدان ها در رژیم غذایی به تقویت سیستم ایمنی کمک می کند.
منبع: دانشگاه هاروارد
تهیه و تنظیم: کیمیا معینی افشاری، عضو کمیته سلامت فدراسیون پزشکی ورزشی
ارسال نظر