سه‌شنبه ۱۴ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۵

نکاتی درباره کافئین

تاثیر کافئین در عملکرد ورزشی

کافئین: به دلیل افزایش سوخت و ساز چرب ی ها و آزاد شدن اسیدهای چرب آزاد از بافت چربی، سبب بهبود

عملکرد استقامتی، نگهداری گلیکوژن و افزایش مدت زمان فعالیت متمرکز ورزشکار می شود.

کافئین بخشی از رژیم غذایی طبیعی بسیاری از افراد و رایج ترین داروی محرک در جهان است. ترکیبات

دیگر کافئین شامل تئوفیلین و تئوبرومین است که در چای و شکلات یافت میشود.

راهنمای مصرف: مصرف 3 میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن اثرنیروزایی

نکته بسیار مهم:عوارض مصرف کافین می تواند این موارد باشد: بی خوابی، سردرد، تحریک، خونریزی

از دستگاه گوارش، افزایش ادرار، (کم ابی) (سرطان مثانه) مصرف زیاد،لرزشهای شدید عضلانی ،کاهش هماهنگی عضلات

میزان کافئین موجود در مواد غذایی

ماده غذایی            میزان مصرف                  موجودی کافئین (میلی گرم)

20-15

150 میلی لیتر

چای

120 -50

150 میلی لیتر

قهوه

10

250 میلی لیتر

شکلات داغ

50

330 میلی لیتر

کوکا کولا

محبوبه عسکری متخصص تغذیه ورزشی/عضو کمیته اموزش وپژوهش هیات پزشکی ورزشی استان کهگیلویه وبویر احمد

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.