دوشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۹

/بسیج ملی تغذیه سالم -۱۵تا ۳۰ دی ماه ۱۴۰۰/

ویتامین و سرطان

سرطان

تغذیه مناسب سنگ بنای سلامت در افراد است،غذاهای مناسب و سرشار از مواد مغذی،شرایط را برای داشتن زندگی فعال وسالم فراهم می کند.

همچنین داشتن سیستم گوارشی سالم هم به جذب مواد مغذی کمک می کند , هم در پیشگیری از بیماری ها بخصوص سرطان ها از جمله  سرطان دستگاه گوارش.

داشتن رژیم غذایی متعادل و متنوع می تواند به بهبود خلق خو و کاهش استرس نیز کمک شایانی  کند.مصرف غذاهای حاوی منیزیم (دانه ها،مغزها،غلات سبوس دار ،غلات کامل ،کلسیم ،اسید های چرب امگا 3 ،ماهی سالمون ،ساردین تخم آفتابگردان و رژیم غذایی کم نمک در کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و دیابت وسرطان دستگاه گوارش کمک زیادی خواهد کرد.

همچنین مواد غذایی مثل میوه ها،سبزیجات، غلات سبوس دار، علاوه بر آنتی اکسیدان حاوی فیبر زیاد، چربی اشباع وکلسترول کم منبع خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی است.

توت فرنگی ،هویج،فلفل دلمه ای سبز و قرمز،کلم ،اسفناج وکلم بروکلی حاوی آنتی اکسیدان هستند.

توصیه می شود هر روز از سبزیجات با رنگ قرمز و سبزیجات برگ سبز در برنامه غذایی  استفاده شود.

محبوبه عسکری متخصص تغذیه ورزشی

عضو کمیته آموزش و پژوهش هیات پزشکی ورزشی استان کهگیلیویه وبویر احمد

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.