چهارشنبه ۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۷

تغذیه وآلودگی هوا

تغذیه وآلودگی

آلودگی هوا این روزها از مهمترین مشکلات زیست محیطی

آلودگی هوا این روزها به یکی از مهمترین مشکلات زیست محیطی کلان شهرها تبدیل شده است. آلودگی هوا باعث افزایش بیماریهای تنفسی ، ریوی وقلبی می گردد وهمچنین هوای آلوده باعث کاهش فعالیت سیستم ایمنی بدن می شود  لذا ، تاکید برافزایش مصرف آنتی اکسیدانها از جمله ویتامین C  و ویتامین A و ویتامین E وسلنیوم می باشد.

با افزایش مصرف مرکبات وکیوی وانار می توان ویتامین C بیشتری دریافت کرد. مصرف میوه وسبزیهایی به رنگ قرمز ، نارنجی وبنفش مثل کلم بنفش وچغندر وکدو حلوایی نیز بسیار مفید می باشد.

همچنین بامصرف انواع جوانه ها مثل جوانه گندم یا ماش میتوان دریافت ویتامین E را افزایش داد.

در روزهای آلودگی هوا مصرف فست فود و غذاهای چرب و صنعتی باید به حداقل ممکن برسد از مصرف روغنهای جامد و ترانس کله پاچه ،خامه ، کره وسرشیر اجتناب شود مصرف گوشتهای قرمز نیز محدود شود و از پروتئینهای گیاهی و گوشت سفید بیشتر استفاده شود.

در روزهای آلوده هوا ورزش وفعالیتهای بدنی در فضای باز انجام نشود و تا حد ممکن از آب و مایعات استفاده شود.

به امید سلامتی

لاله کیوانمرز

مسئول تغذیه

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.