جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۸

/هفته ملی اطلاع رسانی تغذیه/

تبعات حذف نان کامل از سفره‌ها

نان و سلامتی

نان‌های سفید و فاقد سبوس که به عادت غذایی بسیاری از ما تبدیل شده‌اند عامل اصلی بسیاری از بیماری‌های قلبی، دیابت و سرطان در ایران هستند.

به گزارش روابط عمومی هیات پزشکی ورزشی لرستان، نان ساده‌ترین و در عین حال حیاتی‌ترین خوراکی در سفره‌های ایرانی است، فرقی نمی‌کند سنگک باشد یا لواش، تافتون یا بربری؛ مسئله اصلی نوع آردی است که این نان‌ها با آن پخته می‌شوند.

متأسفانه عادت مشترک اکثر ایرانیان تمایل به مصرف نان‌های سفید است که سبوس آن‌ها گرفته شده است، انتخابی که پیامدهای سنگین و پنهانی برای سلامت عمومی جامعه داشته است.

مصرف نان کامل تأثیرات ملموسی بر سلامت روزانه دارد از بهبود عملکرد دستگاه گوارش گرفته تا افزایش سطح انرژی و کارایی مغز این در حالی است که نان سفید فاقد این ریزمغذی‌های ضروری است.

کارشناسان تغذیه تأکید می‌کنند که تغییر نوع نان مصرفی یک تصمیم کوچک اما سرنوشت‌ساز است، انتخاب نان تیره و سبوس‌دار در نانوایی نه تنها کیفیت زندگی امروز را بالا می‌برد، بلکه تضمین‌کننده سلامت در سال‌های آینده خواهد بود.

برای آگاهی از جزئیات دقیق این خطر پنهان و شناخت خواص شگفت‌انگیز نان کامل، کلیپ بالا را مشاهده کنید.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.