-
۱۳۹۹-۰۲-۰۴ ۲۲:۳۳
اصول بهداشتی تغذیه در ماه مبارک رمضان
-
۱۳۹۹-۰۲-۰۳ ۰۹:۴۰
نکات بهداشتی در پیشگیری از ابتلا به کرونا ویروس در آسانسور
-
۱۳۹۹-۰۲-۰۲ ۲۲:۰۱
هنگام خرید از سوپرمارکت چه نکاتی را رعایت کنیم؟
-
۱۳۹۹-۰۲-۰۲ ۱۳:۳۲
زمینه ها همکاری فدراسیون پزشکی ورزشی و یک شرکت تجهیزات پزشکی بررسی شد
-
۱۳۹۹-۰۲-۰۲ ۱۱:۲۲
راهنمای وادا برای فعالیت های سازمان های مبارزه با دوپینگ،۲۰ مارس ۲۰۲۰
-
۱۳۹۹-۰۲-۰۲ ۱۱:۱۸
پیام سازمان جهانی مبارزه با دوپینگ به ورزشکاران
-
۱۳۹۹-۰۲-۰۱ ۱۳:۴۲
/گزارش تصویری/
ستاد مقابله با کرونا در ورزش
شانزدهمین جلسه ستاد مقابله با کرونا در ورزش با حضور دکتر مهرزاد خلیلیان،سرپرست فدراسیون پزشکی ورزشی ، نمایندگان وزارت ورزش و جوانان، وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی، کمیته ملی المپیک و دیگر اعضای این ستاد برگزار شد.
-
۱۳۹۹-۰۲-۰۱ ۰۸:۴۶
محافظت از پوست در مقابل شستشوی مداوم
-
۱۳۹۹-۰۱-۳۱ ۱۴:۳۵
/عمل جراحی موفقیت آمیز ملی پوش کشتی آزاد/
دکتر پورسعید: مراحل بازتوانی علیرضا کریمی در فدراسیون پزشکی ورزشی انجام می شود/ بعد از شش ماه به تدریج می تواند به دنیای قهرمانی برگردد
-
۱۳۹۹-۰۱-۳۱ ۰۹:۳۵
/گفت وگوی تلویزیونی/
حضور دکتر خلیلیان برنامه زنده چهارسوی لیگ برتر
-
۱۳۹۹-۰۱-۳۰ ۲۰:۳۵
/فیلم خبری/
برنامه های فدراسیون پزشکی ورزشی برای ورزشکاران المپیکی
-
۱۳۹۹-۰۱-۳۰ ۲۰:۲۶
تمرینات کششی در توانبخشی
-
۱۳۹۹-۰۱-۳۰ ۱۲:۵۵
نکات مهم دستورالعمل گروه پزشکی ورزشی استرالیا در رابطه با ایمنی ورزش گروهی در پاندمی کرونا ویروس
-
۱۳۹۹-۰۱-۳۰ ۱۱:۳۲
راهنمای پیشگیری وکنترل کوید – 19( کرونا ویروس(: ماسک های تنفسی
-
۱۳۹۹-۰۱-۳۰ ۱۱:۰۸
پیشگیری و کنترل بیماری کووید – 19 ناشی از کرونا ویروس در: معادن
-
۱۳۹۹-۰۱-۳۰ ۱۱:۰۵
فاصله گذاری اجتماعی و الزامات کلی سلامت محیط و کار در امور اداری و خدمات عمومی
-
۱۳۹۹-۰۱-۳۰ ۰۹:۵۹
فاصله گذاری اجتماعی و الزامات کلی سلامت محیط و کار در گروه حمل و نقل
-
۱۳۹۹-۰۱-۳۰ ۰۹:۰۹
/موشن گرافی/
در هنگام شیوع ویروس کرونا چه نکاتی را هنگام ورود به منزل رعایت کنیم
-
۱۳۹۹-۰۱-۳۰ ۰۸:۵۱
فاصله گذاری اجتماعی و الزامات کلی سلامت محیط و کار در گروه اماکن عمومی و مراکز جمعی
-
۱۳۹۹-۰۱-۳۰ ۰۸:۴۳
فاصله گذاری اجتماعی و الزامات کلی سلامت محیط و کار در گروه صنایع و کارگاه ها
-
۱۳۹۹-۰۱-۲۹ ۲۱:۲۶
فاصله گذاری اجتماعی و الزامات کلی سلامت محیط و کار در گروه اماکن عمومی و مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی
-
۱۳۹۹-۰۱-۲۹ ۲۱:۲۲
فاصله گذاری اجتماعی و الزامات کلی سلامت محیط و کار در بیمارستانها ، مراکز خدمات بهداشتی درمانی
-
۱۳۹۹-۰۱-۲۹ ۲۱:۱۹
مجموعه دستور العمل های مدیریت تغذیه در پیشگیری و کنترل بیماری ( 19-COVID )
-
۱۳۹۹-۰۱-۲۹ ۲۱:۱۵
تغذیه و بهبود شیوه زندگی و راهکارهای پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر شایع در دوران فاصله گذاری اجتماعی و شیوع بیماری کرونا
-
۱۳۹۹-۰۱-۲۹ ۲۱:۱۲
نکات تغذیه ای برای حفظ سلامت سالمندان در دوران شیوع بیماری کرونا ویروس 19 -COVID
-
۱۳۹۹-۰۱-۲۹ ۲۱:۰۸
فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در محیط های اداری
-
۱۳۹۹-۰۱-۲۹ ۲۱:۰۶
راهنمای محافظت و نحوه مقابله با کووید 19 (کرونا ویروس) در افراد دارای ناتوانی و معلولیت
-
۱۳۹۹-۰۱-۲۸ ۲۳:۱۱
راهنمای بهداشت- نگهداری و آماده سازی مواد غذایی برا ی مقابله با (COVID -19)
-
۱۳۹۹-۰۱-۲۸ ۲۳:۰۷
نحوه استفاده از لوازم حفاظت فردی در تماس با بیماران
-
۱۳۹۹-۰۱-۲۸ ۲۳:۰۱
پیشگیری از کرونا در مراقبین بهداشتی